Anjana Jagernath

divider copy

Anjana Jagernath is eigenaar van iShaktie en zij is een internationaal gecertificeerde Quaner.

Anjana Jagernath QuanerEen reguliere loopbaan; school, studie, werk. Anjana heeft het ook doorlopen zoals ze dacht dat het hoorde en volgens het verwachtingspatroon. Na het VWO moest zij een studie kiezen, ze twijfelde over wat ze wilde studeren en is toen Nederlands Recht gaan studeren. Dat heeft ze met veel plezier gedaan en toch besluit ze later in haar loopbaan een andere weg te kiezen.

Dertigers dilemma

Nadat ze een jaar volledig voor haar dochter had gezorgd, twijfelde ze of ze nog een baan wilde die aansloot op haar studie. Ze vroeg zich af of ze nog jurist wilde zijn en of dat nog bij haar paste. Volgens haar was het krijgen van haar dochter haar “life changing experience” want als ze een goed voorbeeld voor haar dochter wilde zijn en haar wilde bij brengen dat ze haar hart moest volgen dan moest ze dat ook zelf hebben gedaan. Ze dacht er over na om een loopbaanswitch te maken en ook echt uit te zoeken wat voor werk ze bedoeld was om te doen in dit leven en werk te vinden waar ze echt een verschil mee kan maken. En daar stond ze op haar 31ste als Young Professional met dilemma en hoe moest ze de juiste keuze maken?

Innovatieve persoonlijke ontwikkelingsprogramma

Ze hoorde over een loopbaanbegeleidingsstraject die gebruik maakte van een innovatieve begeleidingsmethodiek en ze besloot om dat te gaan doen. Ze wilde uit zoeken wat voor werk bij haar “life’s purpose” paste en met de intentie om daar een loopbaanstap in te maken. Met deze innovatieve begeleidingsmethodiek kwam ze heel snel achter wat ze graag wilde doen en hoe. Zij wilde ook een loopbaanbegeleider worden en mensen begeleiden die ook met dilemma’s zitten en hun eigen keuzes willen maken met gebruik van deze innovatieve begeleidingsmethodiek, Quaning.

Carrière switch

Anjana besloot om een carrièreswitch te maken van jurist naar Quaner. Ze heeft gekozen om haar hart te volgen, werk te doen wat bij haar past, van haar passies haar werk te maken, werk te doen waar ze van houdt, waar ze voldoening van krijgt en een verschil mee maakt. Een andere weg in haar loopbaan dat heel natuurlijk voelt en bij haar past. Ze heeft met succes de opleiding tot Quaner gedaan bij Licentrix en is nu een internationaal gecertificeerd Quaner.

Anjana Jagernath Certified Quaner

Visie

Anjana is van mening dat ieder mens uniek is en ieder een doel heeft in het leven. Elk mens heeft zijn eigen talenten en gaven en als hij leeft naar waarvoor hij bedoeld is, werk doet waarvoor hij geboren is en hij optimaal gebruik maakt van zijn talenten en krachten hij dan vanzelfsprekend een gelukkig en succesvol leven ervaart.

Uit eigen ervaring weet ze hoe het is als je als Young Professional te maken krijgt met belangrijke keuzes in je carrière en privéleven. Hoe het is om voor een dilemma te staan en om keuzestress en stilstand te ervaren. Hoe het is om op een kruispunt in je leven en carrière te staan en te twijfelen wat de volgende stap zal zijn en hoe in beweging te komen. Zij begrijpt het Young Professional dilemma en zij gunt hen ook een oplossing hierbij. Het is haar missie om iedereen te begeleiden die vast zit in hun carrière en leven en die vooruitgang wil. Begeleiding bij het maken van dilemma doorbrekende loopbaankeuzes die echt verschil maken in hun loopbaan en in hun leven. Als je verandering wilt of meer in verbinding wilt zijn, of je bedoeling wilt vinden, of je vastzit in je loopbaan of leven of  je vanuit stilstand naar vooruitgang wilt, ze creëert beweging in je carrière en bij je zelf door haar werk als Quaner.

Naast gedreven leven en loopbaanbegeleider en ondernemer zijn, houdt Anjana ook van crossfit, groepsfitness, dansen, koken en lezen. Doelbewustheid, vrijheid, gelijkheid en dankbaarheid zijn belangrijke waarden voor haar.

Om haar droom te realiseren en haar missie te verwezenlijken heeft Anjana het bedrijf iShaktie opgericht. Lees op de volgende pagina meer over Anjana’s visie en missie met iShaktie.

blossom
“De begeleiding van Anjana was voor mij essentieel en van grote waarde.” – R. W., Jobcoach
Lees meer Klantervaringen
quote-leftHave the courage to follow your heart and intuition. – Steve Jobsquote-right
quote-leftYou don’t find your purpose, purpose finds you when you come into your heart. – Baptist de Papequote-right
quote-leftBe the change you wish to see in the world. – Mahatma Ghandiquote-right