Bedrijven

divider copy

Duurzame inzetbaarheid werknemers

Om de duurzame inzetbaarheid van Young Professionals bij bedrijven te vergroten zet iShaktie-devi een Quaning-RGprogram Personal in. Zodat Young Professionals hun volledig potentieel benutten in de functie die ze hebben, gelukkiger zijn op hun werk, meer focus hebben en daardoor productiever zijn en het hoogste rendement uit zichzelf halen. Het Quaning-RGprogram is door het Agentschap SZW getoetst en erkend als product dat duurzame inzetbaarheid van medewerkers oplevert.

Wil je als werkgever dat je werknemer in beweging blijft, zich persoonlijk blijft ontwikkelen en daardoor duurzaam inzetbaar blijft? Met een Quaning-RGprogram Personal kan dat.

De geschikte Young Professional bij de functie vinden

Voor bedrijven en organisaties die werken met en voor Young Professionals zet iShaktie-devi ook een assessment in. Een objectief assessment waarmee een bedrijf kan uitzoeken of een Young Professional geschikt is voor de functie binnen het bedrijf. Het bedrijf kan ook, als er meerdere kandidaten zijn, uitzoeken welke Young Professional het best geschikt is voor de functie binnen het bedrijf.

Meer lezen over de Beste Young Professional op de juiste plek

Een bedrijf of organisatie? en je werkt met en voor Young Professionals en je wilt meer informatie over het assessment of je wilt een assessment inzetten of heb je een andere vraag neem dan contact op via het contactformulier of email naar info@ishaktie-devi.com.

CONTACTFORMULIER
quote-leftTo be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”- R.W.Emersonquote-right
quote-leftSelecting the right person for the right job is the largest part of coaching”- Phil Crosbyquote-right