iShaktie-devi

divider copy

Anjana Jagernath heeft een loopbaanswitch gemaakt en heeft het bedrijf iShaktie-devi opgericht. Bij het bedenken van een naam voor haar bedrijf wist Anjana het meteen, het werd een combinatie van haar tweede voornaam (Shaktie-devi) en het kenmerk van haar inspirator Steve Jobs(i). “i” Spreek je uit als het Engelse hoofdletter I, vertaalt naar “ik”. Anjana brengt haar zelf: op grond van haar eigen ervaringen als Young Professional kan zij andere Young Professionals inspireren, motiveren, empoweren en aanmoedigen. Shaktie-devi is haar tweede voornaam en Shaktie betekent kracht in het Hindi. Kracht geven en empoweren is een belangrijk onderdeel van haar missie. De krachten en talenten van Young Professionals aanboren en versterken en hen empoweren om zichzelf te zijn, in hun eigen kracht te staan en de kracht te ervaren van hun unieke waarde die ze toevoegen aan anderen en aan de wereld. Het iShaktie-devi logo is geïnspireerd op het Full Potential en Career Purpose diagram ( zie hieronder).

Visie en Missie

Anjana’s visie op de wereld is dat de wereld bestaat uit beweging. Beweging is constant aanwezig en komt voor in alle lagen van de wereld. Van trilling van de allerkleinste deeltjes tot beweging op bewustzijnsniveau. Vanaf geboorte, beweegt iedereen zich naar het leven van je bedoeling. Bewegen naar het vinden van je plekje op de wereld. Als iedereen weet waar ze voor bedoeld zijn en in verbinding zijn met zichzelf dan bewegen ze zich naar het leveren van hun unieke bijdrage in de wereld. Beweging creëer je door functioneel bezig te zijn, dat houdt in; te leven met intentie, je bedoeling te weten, doelbewuste keuzes maken en je volledig potentieel te benutten. Beweging gaat vanzelf als je opgroeit in een veilige omgeving en er ruimte is om je te ontwikkelen. Beweging komt tot stilstand door bijvoorbeeld, een onveilige en ongezonde omgeving, stressvolle situaties, vastgeroeste verwachtingspatronen, overtuigingen en tradities. Beweging komt ook tot stilstand als je niet jezelf kan zijn door een onveilige situatie in je gezin, bedrijf of maatschappij. Beweging creëer je weer door in lijn te komen met je bedoeling. Door doelbewuste keuzes te maken beweeg je uit de onveilige situatie. Beweging bij jezelf creëert weer beweging bij anderen en in het geheel en is er vooruitgang.

Anjana’s missie met iShaktie-devi is om beweging te brengen in je carrière en bij jezelf. Beweging bij je zelf creëert ze door je te begeleiden bij het optimaliseren van je volledig potentieel en beweging in je carrière creëert ze door je te begeleiden bij het maken van doelbewuste loopbaankeuzes. Volgens Anjana stelt het optimaliseren van je volledig potentieel je in staat om je Careers Purpose te vinden, jouw doel in je professionele leven. iShaktie-devi’s credo is: Ontdek je talenten en krachten, optimaliseer je zelf, benut je volledig potentieel, leef in lijn met je Careers Purpose, doe werk waar je voor bedoeld bent en ervaar daardoor vanzelfsprekend een beweging naar een gelukkig en succesvol professioneel leven. Het is Anjana’s missie om zoveel mogelijk Young Professionals bereiken zodat ze werk doen waar ze blij van worden en wat ze voldoening geeft.

  • Discover > Talents & Strengths
  • Optimize > Yourself
  • Use > Your Full Potential
  • Live > In alignment with Your Careers Purpose
  • Do > Work you are meant for
  • Experience > Naturally Happy and Successful

Anjana is van mening dat elk mens uniek is en als iedereen doet waarvoor hij bedoeld is, hij vanzelfsprekend een gelukkig en succesvol professioneel leven ervaart. Als je van tevoren weet waarvoor je bedoeld bent in dit leven dan kan je ook doelbewuste keuzes maken in de rest van je loopbaan, keuzes die in lijn zijn met je Careers Purpose. Het is haar missie om zoveel mogelijk Young Professionals te bereiken, beweging te brengen in hun carrière en bij hun zelf en de kans te bieden om ook een gelukkig en succesvol professioneel leven te hebben. De kernwaarden van iShaktie-devi zijn empowerment en inspiratie, doelbewustheid en zingeving, persoonlijke optimalisatie en resultaatgerichtheid.

Empowerment en Inspiratie

iShatie-devi staat voor empowerment en inspiratie voor beweging in je carrière en bij je zelf. Empowerment betekent Young Professionals kracht geven, aanmoedigen en in staat stellen om doelbewuste loopbaankeuzes te maken dat in lijn is met hun Careers Purpose. En betekent ook de krachten en talenten van Young Professionals aanboren en versterken en hen te empoweren om hun potentieel te maximaliseren, te optimaliseren en volledig te benutten. Zodat zij daardoor ook ervaren hoe het is om in je eigen kracht te staan en de kracht ervaren van hun unieke waarde die ze toe te voegen hebben aan anderen en aan de wereld.

iShaktie-devi inspireert ook Young Professionals die stilstand ervaren in hun carrière door bijvoorbeeld, onveilige en ongezonde werk omgeving, stressvolle situaties, vastgeroeste verwachtingspatronen, overtuigingen en tradities, om zichzelf te zijn, te kiezen voor zichzelf en lijn te leven met hun bedoeling, hun Careers Purpose zodat ze werk kunnen doen waar ze blij van worden voor een gelukkig en succesvol professioneel leven.

“Quaning heeft mij geholpen om mijn angsten te verminderen en sterker te gaan staan voor wie ik ben. Ik durf mezelf nu serieuzer op te stellen en duidelijker te wezen door mijn eigen mening te geven. Ik ben hierdoor zeker meer in mijn kracht gekomen.”

– D. J., Leidinggevende Verkoopmedewerkers

Lees meer klantervaringen

Doelbewustheid en zingeving

Bij iShaktie-devi staat doelbewustheid voor doelbewuste persoonlijke ontwikkeling. Persoonlijke ontwikkeling dat in lijn is met je Careers Purpose, jouw doel in je profesionele leven. Om doelbewuste loopbaankeuzes te maken is persoonlijke ontwikkeling op 2 niveaus nodig. Enerzijds gericht op het concrete, uitzoeken wat je talenten en krachten zijn om het beste uit jezelf te halen zodat je je werk zo goed mogelijk kunt uitvoeren, je Full Potential. Anderzijds gericht op ontwikkeling op dieper niveau van bewustzijn voor zingeving in je werk. Het bewust zijn van je Careers Purpose; werk waarvoor je geboren bent en werk wat je bedoeld bent te doen in dit leven. Als je weet wat je Full Potential is en je weet je Careers Purpose, dan ben je in staat om doelbewuste keuzes te maken in je loopbaan waardoor je vanzelfsprekend geluk en succes ervaart.

Vendiagram-Careers-Purpose-favi-other-pagesPersoonlijke Optimalisatie

iShaktie-devi is er naast beweging in je carrière ook voor beweging in je zelf, persoonlijke optimalisatie. Optimalisatie van je zelf, begint door je “Full Potential” en Careers Purpose te weten. Door je “Full Potential” te vinden, haal je het beste uit je zelf en krijg je het hoogste rendement uit je zelf. Optimaliseren van je zelf kan door op zoek te gaan naar de kern waar alle factoren samen komen. De kern waar je passies, beroep, roeping en missie samen komen. Je passies duidelijk krijgen, weten waar je goed in bent, waar je krachten liggen en waar je van houdt. Weten wat je talenten zijn en waar je ook je inkomen mee kan verdienen en welke beroep daar bij past. Wat wilt het leven van jou en wat heeft de wereld nodig? Welke levenservaringen heb je opgedaan en welke levenslessen heb je daar uit gehaald. Waar past jouw unieke stuk in deze wereld, zodat je missie en roeping in dit leven duidelijk worden. Is je “Full Potential” geoptimaliseerd en weet je wat je Career’s Purpose is dan kan je doelbewuste loopbaankeuzes maken en ervaar je een vanzelfsprekend gelukkig en succesvol professioneel leven.

Resultaatgerichtheid

Als je Full Potential en Careers Purpose duidelijk zijn en je weet waarvoor je bedoeld bent, wat voor werk je geboren bent om te doen dan kan je ook de keuzes maken die daarbij passen. Bij Young Professional dilemma’s gaat het dan om dilemma doorbrekende loopbaankeuzes te maken die ook concreet resultaat opleveren en die echt een verschil maken in hun leven. iShaktie-devi heeft bij begeleiding gekozen voor de Quaning-methodiek omdat je met deze methodiek tot de kern komt van wat je weerhoudt om je doelen te bereiken. Loopbaanbegeleiding op basis van deze begeleidingsmethodiek is uniek omdat het een objectief en gestructureerd begeleidingsprogramma is, de resultaten blijvend zijn en er een resultaatgarantie is. Resultaten worden in maximaal 7 weken bereikt. Begeleiding is ook mogelijk op afstand want alle gesprekken kunnen via Skype of telefoon gevoerd worden.  Snel en efficiënt concrete resultaten behalen en behouden daar staat iShaktie-devi voor.

Lees meer over voor wie en het aanbod van iShaktie-devi : Voor Young Professionals en Voor Bedrijven

quote-leftA business that you love and are passionate about is the first key to success. – Dale Callahanquote-right
quote-leftPassion is one of the most powerful engines of success. Nothing great was ever achieved without passion. – R.W.Emersonquote-right
quote-leftPassion is the secret to persistence. Once you fall in love with a vision, it is not possible to give up. – Robin Sharmaquote-right