Klantervaringen

divider copy

In de testimonials vertellen de Quanees over hun ervaringen met Quaning en over de begeleiding van Quaner Anjana Jagernath

blossomOp de goede weg  en ervaar rust

quote-4

Ik vind dat Anjana heel betrokken was en vooral ook open minded en respect heeft voor elk persoon. Dat gaf mij een fijn gevoel en zorgde ervoor dat ik me makkelijker open kon opstellen bij haar. Ze heeft ook veel mensenkennis en is sensitief, waardoor ik me begrepen voelde. Dit allemaal zorgde ervoor dat dit een hele fijne ervaring voor mij was en dat het Quaning-RGprogram goed verliep.

Alles werd me goed uitgelegd en ik was het ook eens met de opvattingen van Quaning waardoor het voor mij ook fijn voelde. Ik vond de werkwijze van het Quaning-RGprogram interessant. Het was heel gek voor me, toen ik de ijkpunten begon te ervaren zonder dat ik daar specifiek iets voor deed. Zeker op het einde, toen ik alle ijkpunten had ervaren, voelde het heel gek. Het is heel fijn, om precies de dingen op te lossen die je in de weg zitten. En om dan uiteindelijk je doel te behalen en je prettig te voelen, dat is geweldig.

Ik voel me nu zo op mijn plaats. Of in ieder geval op de goede weg. Dingen van 20 jaar geleden lukken opeens, ik doe goede dingen en ben gewoon goed bezig. Een jaar geleden wilde ik dit zo graag, en wist gewoon niet hoe. Dankzij Quaner Anjana is mijn leven en in ieder geval mijn denkwijze georganiseerder en ervaar ik elke dag meer rust! Ik ben daar zo blij om. Ik zet stappen om mijn doel te bereiken, zie een vooruitzicht en ik doe mijn best. Ik voel me zo ongelooflijk goed en ik heb me nog nooit zo goed over mezelf gevoeld. Dat maakt me zo dolgelukkig. Dankjewel!

Hoe ik mijn program heb ervaren:

” When you don’t know where to go and there’s to many paths before you, think about what you truly want, which destination is the most important, then move your way up there, take babysteps in that direction, until you feel calm and at peace, and know what you need to do, in order to get all the way up there”

– Kimberly Corrente, Creative Designer/Student

blossomIn je kracht komen

quote-4

Na zoveel coachingstrajecten te hebben geprobeerd, tijd en energie gestoken te hebben om aan mijn problemen te werken zonder blijvend resultaat, had ik helaas de moed een beetje opgegeven. Totdat ik hoorde over Quaning. Na mij erin verdiept te hebben was ik zeer benieuwd naar de werkwijze van een Quaner en de aanleiding voor mij om de Quaning-methodiek een kans te geven.
Het is verbluffend om met eigen ogen te zien en mee te maken hoe blokkades omhoog worden gehaald en doorbroken. Een zeer confronterend proces wat je tot het denken zet.
Ik ben een persoon die erg veel nadenkt door alles wat ik heb meegemaakt tot nu toe in het leven. Het is ook verbluffend hoe anders je over de doelstelling gaat nadenken al na de eerste sessie!
Quaning heeft mij geholpen om mijn angsten te verminderen en sterker te gaan staan voor wie ik ben. Ik ben hierdoor zeker meer in mijn kracht gekomen.
Ik durf mezelf nu serieuzer op te stellen en duidelijker te wezen door mijn eigen mening te geven.
Het is onbeschrijfelijk wat het met je doet, dit zal een ieder op zijn eigen manier moeten ervaren. Het is zeer zeker de moeite, je tijd en je energie waard. Quaning weet iedereen te overdonderen. Het zal je toekomst alleen maar verrijken.

– Devi J, Leidinggevende Verkoopmedewerker Slijterij/ Wijnhandel

blossomDroombaan gevonden!

quote-4

Dankzij het Quaning-RGprogram heb ik kunnen ontdekken wat mij in de weg zat om over mezelf te vertellen. Daarna kon ik reageren op vacatures die een motivatie vereisten en op zoek gaan naar mijn droombaan. Ik heb na het Quaning-RGprogram binnen 2 weken een baan gevonden! Werk wat ik leuk vind om te doen en waar ik blij mee ben. Dit zou ik zeker aanraden aan iedereen die voelt dat iets blokkeert bij het zoeken naar je droombaan!

– Shanny

blossomPrecies ontdekken wat bij je past

quote-4

Anjana is een hele lieve sensitieve Quaner. Ze gaf mij de ruimte binnen de kaders van Quaning en het Quaning-RGprogram. Daardoor ontdekte ik wat precies bij mij past en ervaar ik het zelfvertrouwen wat ik nodig heb voor de volgende succesvolle fase van mijn leven.

– Sylvia

blossomQuaning kantelpunt in je leven of carrière

quote-4

Ik zou graag mijn ervaring met Quaning willen delen. Allereerst vond ik de toelichting van Anjana erg duidelijk over verloop van het programma en het was bijzonder prettig dat het doel van Quaning door Anjana goed werd toegelicht. Ook was de uitleg van de stappen in de sessie prettig en gaf geen ruimte voor verrassingen.
Ondanks dat ik wel enige informatie had opgedaan op het internet heeft het mij verrast dat Quaning meer voor je kan betekenen dan je bij aanvang zou denken. Quaning kan volgens mij een kantelpunt in je leven of carrière zijn. Het maakt je bewust van diepliggende oorzaken waar je iets mee kan doen. Ik kan stellen dat het voor mij de verwachting heeft waargemaakt.
Ik heb Quaning als prettig ervaren en je kan bewust worden van oorzaken die mogelijk verdrongen zijn. Er werd voldoende tijd en aandacht aan mij gegeven en de sfeer was ontspannen.
Na Quaning heeft er een stukje bewustwording plaatsgevonden. Met deze bewustwording kan je middels de adviezen die verstrekt werden, verder werken om uiteindelijk je doel te kunnen bereiken. De week na de eerste sessie was voor mij een week van bezinning. Ik had het gevoel dat ik mijn huidige situatie kon veranderen en mede hierdoor mijn doel te bereiken.
De begeleiding van Anjana was voor mij essentieel en van grote waarde. Ik zou deze vorm van coaching aan een ieder aanbevelen want, zoals ik reeds eerder opmerkte kan dit een kantelpunt in je leven en carrière betekenen.

– R.W., Jobcoach

blossomGelukkige werknemer, gelukkige werkgever

quote-4

Ik vond de Quaning fijn om te doen, omdat je bewust het onbewuste een label kunt geven. Dit vond ik prettig en overzichtelijk gaan, omdat van tevoren duidelijk het Quaning-RGprogram was uitgelegd. Daarnaast hielp de warme en duidelijke persoonlijkheid van mijn Quaner, Anjana ook heel erg. Hierdoor kon ik uiteindelijk mijn doel bereiken, namelijk werken vanuit mijn zijnsintentie. Ik kon voor het program mijn zijnsintentie niet ten volste benutten op het werk wat ik nu doe. Waarmee Quaning me dan ook heeft geholpen, is de zijnsintentie eerst vanuit jezelf uit te voeren. Dit heeft er tot toe geleid dat mijn zijnsintentie boven het bedrijf is komen staan, zodat ik gelukkig ben. Immers is een gelukkige werknemer een gelukkige werkgever. Voor die inzichten wil ik Anjana hartelijk bedanken.

Young Professional, begin 30, Qlikview Developer

blossomBewustwording

quote-4

Het gesprek heeft mij wel bewust gemaakt dat ik meer moet overleggen dan het altijd maar zelf te moeten doen. Ik ben me er wel van bewust en je hebt me met de neus op de feiten gedrukt dus Quaning heeft wel degelijk zijn werk gedaan.

– M.F.v.d.B

blossomKeuzestress vrij!

quote-4

Ik zat met een dilemma, fulltime gaan werken of weer een studie oppakken. Ik heb toen een Qauning-RGprogram gedaan bij Anjana en toen ben ik er heel snel achter gekomen wat ik wilde doen. Om straks werk te doen wat ik leuk vind moet ik zelf initiatief nemen voor mijn toekomst. Om welvaart te hebben moet ik ook er ook iets voor doen. Ik heb de keuze gemaakt om mijn studie op te pakken en doordat ik nu iets doe wat ik leuk vind ben ik ook meer gemotiveerd. Weet je niet meer welke keuze je moet maken in je loopbaan dan raad ik je Quaning aan. Je weet snel welke keuze je moet maken en dat scheelt heel veel stress.

– Stefan

blossomBijzondere ervaring

quote-4

Ik heb Quaning als bijzonder ervaren.
Anjana kan goed luisteren en kon goed wijs worden uit mijn verhaal. Alhoewel ik veel vertelde in een korte tijd, kon ze alles goed onthouden en samenvatten. Ze gaf me echt het gevoel dat ze me begreep en dat m’n verhaal goed bij haar was over gekomen. Anjana straalt ook vertrouwen uit en ze heeft een rustige uitstraling, wat ik erg fijn vind.

– Majella, Zelfstandig Ondernemer

blossomConfrontatie met wat je diep van binnen weet

quote-4

Ik had geen idee wat Quaning precies inhield en was erg nieuwsgierig. Anjana legde heel mooi en goed uit wat Quaning nou precies inhoudt en wat ik kon verwachten. Ik vond het mooi hoe Anjana door gaat op antwoorden wat ik gaf en ook echt luistert. De thema die eruit kwam, vond ik heel mooi want het klopte. De dingen waaraan ik zou willen werken wordt beschreven in een zin, je Quaning-doel. Je wordt geconfronteerd met wat je diep van binnen wel weet maar soms ontkent. Ik merkte verschil aan mezelf en was daar zeker blij mee! De begeleiding was fijn ook omdat je met Anjana heel fijn kan praten. Ik raad Quaning zeker aan, vooral voor de mensen die goeie doelen en verbeterpunten in het leven hebben en die zich willen blijven ontwikkelen.

– Michelle, Kindernanny

blossom Doel: focus ivm een bepaalde keuze

quote-4

Quaning was leuk om mee te maken. Mijn vraag was hoe ik meer focus kon krijgen in verband met een bepaalde keuze. Anjana vroeg goed door om de kern van de vraag helder te krijgen, wat op zich al een verhelderend effect had.
Hoe quaning werkt, heeft Anjana heel helder uitgelegd. Ik heb wel het gevoel dat Quaning iets in beweging heeft gebracht.’

– M.B., HR adviseur

blossomOpgelucht

quote-4

Ik vond Quaning een bijzondere ervaring. Ik had er geen verwachting van, maar wilde het wel proberen. Mijn doel was “loslaten”. Het was leuk en leerzaam. Ik heb er zeker wat aan gehad. Tijdens het gesprek voelde ik mij emotioneel en kreeg ik advies waar ik echt mee aan de slag ben gegaan. Het was een last die van mijn schouders viel. De dagen erna voelde ik me echt opgelucht. Ik zou Quaning zeer zeker aanraden!

– S.N.B., Hotelreceptionist

blossomIk heb mij wonderlijk gevoeld

quote-4

Gelukkig wist Anjana mij goed op mijn gemak te stellen, waardoor ik mij open en vrij voelde om de vragen te beantwoorden.
Ik vond het allemaal erg spannend, was ook erg benieuwd wat er uit zou komen. Ook enigszins sceptisch, hoe kon zo`n computer nou zien wat er in mij omgaat?
De uitkomst was indrukwekkend, dat de computer aan de hand van de gegevens zo precies kon aangeven wat er in mij omgaat en waar de pijnpunten liggen.
Het was voor mij een behoorlijk emotionele ervaring. Ik kon Anjana gelukkig bellen wanneer ik daar behoefte aan zou hebben. Ik heb mij erg wonderlijk gevoeld. Alsof er ter plekke al dingen op een positieve manier veranderd waren. Heel bijzonder!
Ik vind Anjana een heel warm, betrokken en open Quaner. Ze is er echt voor jou, essentiëel voor een coach vind ik.
Mijn advies voor toekomstige Quaning cliënten; ga er open en onbevooroordeeld in, laat het gewoon gebeuren, je doet het niet alleen, je doet het samen. Anjana weet je er uitstekend in te begeleiden. En ze is er echt voor je. Op mij heeft het in ieder geval erg veel indruk gemaakt!

– Eveline, Pedagogisch medewerker

blossomOverweldigend gevoel van positiviteit

quote-4

Ik vind Quaning een mooi concept en ben ervan overtuigd dat het mensen zeer goed kan helpen met hun persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Ik ging de eerste sessie blanco in en heb er veel uit kunnen halen. Het was een emotioneel wel even diep graven in het verleden maar daardoor ben ik gaan realiseren dat ik eigenlijk al heel veel heb kunnen bereiken en trots daarop kan zijn. Ik dacht terug aan het gesprek met een overweldigend gevoel van positiviteit. Anjana was goed bereikbaar en ze was een goed luisterend oor.

– Anoniem, Student

blossomPrettige gesprekspartner

quote-4

Ik wist niet wat ik van Quaning moest verwachten, maar was wel erg nieuwsgierig. Anjana ‘s enthousiasme heeft mijn nieuwsgierigheid behoorlijk aangewakkerd.
Tijdens de eerste sessie was ik op mijn gemak en Anjana gaf een duidelijke uitleg.

Anjana straalde zelf veel rust uit en zij was een prettige gesprekspartner.
Haar uitleg was helder en zij kwam professioneel over.

– Anoniem

blossomThuis Voelen

quote-4

Quaning was een leuke ervaring. Ik vond het een heel leuk gesprek met Anjana. Ik voelde mij thuis bij haar en ze heeft mij goed begeleid. Quaning zou ik zeker aanraden aan anderen want het is een leuke ervaring

– B.W., Grondwerker, Wegenbouw

blossomRespect voor Quanee

quote-4

Anjana straalt rust en professionaliteit uit. Zonder te sturen of te helpen heeft ze mij gecoacht om een helder doel te formuleren .
Ze voert haar vak uit met respect voor de Quanee. Anjana is vriendelijk, toegankelijk en komt haar afspraken na. Ook na de eerste live sessie hebben we telefonisch contact gehad. Ook hier kreeg ik het gevoel echt serieus genomen te worden, ze had alle tijd voor mijn terugkoppeling en mijn vragen. Kortom ik vond Quaning een plezierige ervaring en heb alle vertrouwen in Anjana als Quaner!

– Marijke

blossomUitstekend begeleid

quote-4

Anjana heeft mij uitstekend begeleid, ik ben zeer tevreden. Het Quaning-RGprogram was voor mij nieuw, opende mijn ogen hoe de methode werkt. Het is een no nonsens programma waar ik mede door het doortastende handelen van Quaner Anjana veel waarde door heb gekregen. Meer zelfbewustzijn en verbetering van mij als persoon. Ik weet nu nog beter hoe ik moet handelen.

– Social Marketeer, Nick

blossomBewuster gemaakt

quote-4

Quaning heeft me bewuster gemaakt wat mij tegenhoudt mij verder te kunnen ontwikkelen.

– H.K.

blossomEr achter komen waarom je zo gevormd bent

quote-4

Je komt er achter hoe het komt hoe je bent, hoe je eigenlijk in elkaar zit en wat je knelpunten zijn en hoe het komt dat je zo gevormd bent. Tijdens de eerste sessie werd ik emotioneel, en daarna ben ik gaan na denken van ja daardoor komt het dat ik zo ben. Ik zou andere mensen ook aanraden om Quaning te gaan doen om achter te komen wat je knelpunten zijn en waardoor het komt.

– S. J.